DUMANTEPE Kırma Yeşil Zeytin

Edremit ve domat tipi zeytinler daha yeşilken tek tek toplanır. Bu zeytinler özel kırma makinelerimizle kırıldıktan ve doğal yöntemlerle acılığı giderildikten sonra özel olarak hazırlanan salamurada fermente edilir, ambalajlanır ve pastörizasyon işleminden geçirilerek satışa sunulur.

Kırma zeytin Ege Bölgesi'nin yöresel bir zeytin çeşidi olarak da bilinir. İşletmemizde hijyenik şartlarda HACCP kuralları çerçevesinde Gıda Mühendisleri denetiminde üretim yapılmakta sofralarınıza damak tadı mükemmel ürünler sunulmaktadır.

 


Copyright © Özaydın Zeytin ve Yağ San. Ltd. Şti. 2010 - 2011
Sitemiz en iyi 1280x768 çözünürlükte ve Internet Explorer 5+ ile gezilir!

Designed by