İÇME Klasik Hasat Zeytinyağı

Sanıldığı gibi zeytinyağının düşük asitli olması onun kaliteli olduğu anlamına gelmez. Kaliteli yağın oluşumunda zeytinin cinsi, yetiştiği bölge, yetiştirilme şekli, hasat zamanı, hasat şekli, üretim şekli, depolama ve ambalajlama şekli gibi birçok faktör rol oynar ve bu faktörlerin en mükemmel noktaları bir araya geldiğinde mükemmel kaliteli yağ meydana gelir.

İşte iÇME Klasik Hasat Zeytinyağı'nın sırrı 220 yıldan bu yana atalarımızdan aldığımız ustalıkla sadece Edremit Körfezi'nin bol oksijenli havasında yetiştirilip zamanında hasat edilen ve yere düşürülmeden toplanan, beklenmeden sıkılan zeytinlerden tamamen doğal bir şekilde zeytinyağının doğal niteliklerinde değişikliğe neden olmayacak yöntemlerle elde edilmesi ve günümüz teknolojisiyle donatılmış ISO 9001 - HACCP belgeli tesislerimizde özenle üretilip ambalajlanmasıdır.

 


Copyright © Özaydın Zeytin ve Yağ San. Ltd. Şti. 2010 - 2011
Sitemiz en iyi 1280x768 çözünürlükte ve Internet Explorer 5+ ile gezilir!

Designed by